Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.10

Táborok 2020

logo_1.-page-001.jpgNYÁRI IFJÚSÁGI PROGRAMOK A PÁDUAI SZENT ANTAL PLÉBÁNIA SZERVEZÉSÉBEN

 

RENDHAGYÓ CSÖP-[Napközis] TÁBOR 2020. július 13-17. [hétfő-péntek], Röszke, Kartal-ház

– kézműveskedés, társasjátékok, filmvetítés, sportolási lehetőség, kerékpáros kirándulás - tízórai és ebéd biztosítva!

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés: Vargáné Ábrahám Ildikó tanárnőnél: a 20/400-5867-es mobilszámon

DRÁMA-TÁBOR 6-12 éves fiatalok részére - 2020. július 20-24. [hétfő-péntek], Röszke, Petőfi Sándor Művelődési Ház és Kartal-ház - tízórai és ebéd biztosítva!

Téma: Őselemek: tűz, víz, levegő, föld. Előadás: Nap, Hold, Csillag megszabadítása – szabadtéri performance

A táborban egy népmese feldolgozása és bemutatása kapcsán a résztvevők klasszikus dráma- és mozgásos játékok kíséretében megismerkedhetnek egy új kommunikációs formával, amelyet gyermek-testnyelvnek neveznek. Az egyhetes tábor ideje alatt a mozgásban található egyszerű, ám szimbolikus tartalmak adnak majd lehetőséget, hogy modern színházi formanyelv és egyéniséget erősítő önkifejezés részeseként fejlődhessen minden gyermek. A mese mellett magyar népdalok, gyermekdalok, ujjtornák, népi mondókák és versek játékos megtanulása, valamint a meséhez kapcsolódó és az előadás díszletéül szolgáló kézműves alkotások is a tábor programját gazdagítják.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés: Pesti Gáborné Punk Mária tanárnőnél a 30/688-7287-es mobilszámon vagy a pestigne@gmail.com , ill. a roszkeplebania@citromail.hu e-mail címen.

 

A programok ingyenesek, de a táborok létszáma korlátozott. A jelentkezéseket időrendi sorrend szerint vesszük figyelembe!

 

Programjaink az  EFOP-1.3.7-17- BÁLINT SÁNDOR HAGYOMÁNYŐRZŐ PROGRAM A SZAKRÁLIS NÉPI KULTÚRA ÁPOLÁSÁÉRT RÖSZKÉN elnevezésű projekt keretében kerülnek megvalósításra.

A programok megváltoztatásának lehetőségét fenntartjuk!