Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

ADVENTI INFORMÁCIÓK:

RORATE-misék: kedden, szerdán, csütörtökön 6.30-tól

Adventi lelkigyakorlat a vasárnap esténként 17 órakor kezdődő szentmisék keretében – TÉMA: az ÉGITESTEK mint szimbólumok

November 29. - Föld

December 6. - Hold

December 13. - Csillagok

December 20. - Nap

December 5., szombat 17 óra: Ünnepi szentmise Szent Miklós püspök tiszteletére – szokás szerint meglepetésekkel és meglepetés-Vendéggel

December 20., 10 óra – Online karácsonyi koncert a szegedi Classic Trió közreműködésével

Advent 1. vasárnapja, esti szentmise:

HATÁROZAT

A 2020. november 11-től érvénybe lépett kormányhatározat, valamint a Magyar Katolikus Püspöki Kar ajánlásai értelmében a röszkei Páduai Szent Antal Egyházközségben az alábbi rendelkezések lépnek érvénybe:

A vasárnapi miserend változatlan marad, de továbbra is kérjük a járványhelyzetre vonatkozó szigorú előírások betartását, a maszk viselését, a fertőtlenítő szer használatát, ill. a más háztartáshoz tartozó személyektől való távolságtartást.

Hétközben csak szerdán tartunk szentmisét 17 órai kezdettel (kivéve a korábban már felvett miseszándékokat). Más napokon a templomot nyitva tartjuk az imádság és szentséglátogatás biztosítására.

A kormányhatározatot figyelembe véve a temetéseket csak szűk körben végezzük. Temetési gyászmisét nem tartunk közvetlenül a temetést megelőzően; a héten eltemetett személyekért a gyászmisét szerdánként 17 órakor mutatjuk be.

A betegeket otthonaikban továbbra is csak sürgős és súlyos esetben keressük fel (pl. betegek kenetének kiszolgáltatásához).

A Bálint Sándor Hagyományőrző Programunk összes előre meghirdetett rendezvénye elmarad! E rendezvények pótlásáról később adunk tájékoztatást, a veszélyhelyzet feloldását követően.