Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍREK

Adventi időszakban, december 23-ig kedden, szerdán és csütörtökön Rorate miséket tartunk 6.30 órai kezdettel. Ezeken a napokon nem lesznek este szentmisék vagy más liturgikus alkalmak.

Idén is megtartjuk a betlehemezést, de a járványhelyzetre való tekintettel nem a házakhoz viszik el a betlehemesek Urunk születésének örömhírét, hanem előre kijelölt időpontokban szabadtéri helyszíneken (bel- és külterületen) adják elő a betlehemes játékot. A pontos programról később adunk tájékoztatást.

A templom padsorai mögött idén is szervezünk jótékonysági Karitász-vásárt felajánlott ajándékokból, tetszés szerinti adomány ellenében, ill. a Karitász-persely melletti újságos asztalon naptárak és kalendáriumok is kaphatók (rögzített árban). A befolyt pénzt a Karitász karácsonyi csomagjainak összeállítására fordítjuk.

Várunk továbbá élelmiszer- és tűzifa adományokat szegény sorsú röszkei családok megsegítésére. Felajánlásaikat megtehetik a sekrestyében, a plébániahivatalban, Császár Antalnál, egyházközségünk gondnokánál, ill. a Karitász-csoport munkatársainál.

 

Minden röszkei lakosnak meghitt Adventi időszakot kíván

a röszkei Páduai Szent Antal Egyházközség!

Imádkozzunk Egymásért! Vigyázzunk Egymásra!